PLAY! ; PLAY! Zine

Ne kupujte Darkest Dungeon preko Windows Game Store prodavnice

Kreator hit igre Darkest Dungeon koja je naprečac osvojila Steam, Tyler Sigman upozorio je korisnike da ne kupuju njegovu igru preko Windows Game Store servisa pošto je u pitanju lažnjak.

Nekoliko znakova pokazuju da nešto ozbiljno nije ok sa WGS “verzijom” – prvo, Darkest Dungeon na tom servisu košta dve i po funte, dok je na Steamu čak 15. Drugo, celokupan download iznosi samo 2 MB što ukazuje da je najverovatnije u pitanju neki spyware i treće i najsmešnije je da je opis igre napisan na tarzanskom engleskom: “Darkest Dungeon is a Strategy game.Player will employee, train and control a team of heroes in Darkest Dungeon Game. They will journey through warrens, twisted forests, crypts and other strangling places and they will be confronted by monstrous creatures which are unimaginable with these there comes calamities like stress, disease and famine.”

Naravno, da tu ne bude kraj postarao se “gospodin” Chowdary koji je okačio ovu abominaciju na WGS gde se na SS igre koja stoji na stranici gde se ista prodaje jasno vidi poruka “Activate Windows”. Smešno i tužno.

Izvor – KlanRUR

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!