PLAY! ; PLAY! Zine

Valve dodatno unapredio Steam Big Picture

Ako se odlučite da uđete u beta mod za Big Picture preko Steam-a, imaćete priliku da vidite nekoliko noviteta koje je Valve nedavno implementirao.

U isčekivanju Steam Machines koje će se za malo više od dva meseca pojaviti na tržištu, Valve finalizira dizajn Big Picture moda koji je namenjen lakšem korišćenju Steam-a preko TV-a.

Iako na prvi pogled sve deluje dosta slično kao pre, kada uđete u Library čeka vas potpuno drugačiji dizajn korisničkog interfejsa, sa znatno više informacija nego pre. Resume & Explore sekcija vam pokazuje igre koje ste nedavno igrali, igre koje igraju vaši prijatelji, kao i selekciju igara koje bi vam se dopale, bazirano na naslovima koje ste do sada kupili.

Stranice posvećene igrama takođe izgledaju drugačije, a interesantno je da je Valve odustao od interesantnog rešenja za unos tekst preko joypad-a i vratio se na tradicionalno rešenje.

Sve u svemu Big Picture mod sada izgleda zaista lepše i funkcionalnije. Možete se uveriti aktiviranjem beta moda iz podešavanja.

 

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!