PLAY! ; PLAY! Zine

Assassin’s Creed Syndicate će imati opciju da platite kako bi brže napredovali u igri

Kao i veliki broj drugih igara danas i novi Assassin’s Creed Syndicate će imati mikrotransakcije u okviru igre, potvrdili su iz Ubisofta.

Model koji će koristiti Syndicate je sličan onom koji je bio primenjen u Assassin’s Creed Black Flag. Naime igrači koji ne žele ili jednostavno nemaju vremena da istražuju detaljno stvari u igri, imaće priliku da neke od naprednih predmeta ili oružja kupe za pravi novac i tako brže napreduju kroz igru.

Iz Ubisoft Quebec razvojnog tima uveravaju da će sve ove stvari biti dostupne i “običnim” igranjem igre, i da igrači nemaju razlog da budu zabrinuti da će bilo šta biti dostupno samo onima koji su spremni da izdvoje dodatni novac, nakon što su igru već kupili.

Konkretne detalje o tome šta će tačno i za koliko novca moći da se kupi Ubisoft još uvek nije objavio. Da podsetimo, u Black Flag su stvari uglavnom bile nuđene po ceni od oko 2 evra.

Assassin’s Creed Syndicate izlazi 23. oktobra za PS4 i Xbox One, kao i 19 novembra za PC. Ove godine Ubisoft neće izdati Assassin’s Creed naslov za PS3 i X360.

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!