PLAY! ; PLAY! Zine

Lista najgledanijih igara na Twitchu u septembru

Twitch je objavio listu najgledanijih igara na ovom servisu. U odnosu na prethodni mesec, neke igre zamenile mesta, a neke druge, nove, po prvi put su se pojavile na listi. Neprikosnoveno prvo mesto i dalje drži League of Legends, i to prilično ubedljivo. Prati ga Counter-Strike: Global Offensive. Do promene je došlo na trećem mestu gde je upao Hearthstone umesto DOTA 2 koja je sada četvrta.

Najveći skok u Top10 zabeležio je Destiny koji je sada na mestu pet, zahvaljujući izlasku The Taken King ekspanzije. Na šesto mesto stigao je prvi novitet – Metal Gear Solid V. Sedmo meto među najgledanijim stvarima na twitchu zauzimaju gaming talk show emisije, osmo mesto drži H1Z1, dok su deveto i deseto dve Blizzardove igre – StarCraft 2 i Diablo 3.

Na 11. poziciji je drugi novitet – Super Mario Maker a odmah iza njega takođe novitet  FIFA 16. Minecraft je “tek” 13. a prate ga World of Warcraft i World of Tanks.

Lista najgledanijih igara na Twitchu se inače pravi na osnovu sati koje su korisnici proveli gledajući sadržaj iz date igre, a ne na osnovu broja različitih gledalaca.

Hot news on Instagram! Follow if you like - or don't!